Esitystaide nyt -keskustelutilaisuus 19.11.2018

Mitä esitystaide on? Mikä on sen erityisluonne? Mikä on esitystaiteen suhde draamaan, nykyteatteriin, nykytanssiin, kuvataiteeseen ja performanssiin, ja miksi se on merkityksellistä – vai onko? Mitkä ovat esitystaiteen esityspaikat ja näyttämöt, ja miksi näin on? Mikä on katsoja-kokijan merkitys esitystaiteessa? Minkälainen on esitystaiteen yhteisö Suomessa?

Näitä kysmyksiä avaavat esitystaiteen tekijät itse, puheenjohtajanaan Heidi Backström, keskustelijoina mm. Eeva Kemppi, Lauri A Mattila, Janne Saarakkala, Annika Tudeer ja Satu Tuomisto.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme. Tilaisuus järjestetään tiloissamme Suvilahdessa (Puhdistamo, rakennus 6, 2. krs) maanataina 19.11.2018 klo 14-16. Tarjolla on kahvia, teetä, pientä suolaista ja makeaa. Tarjoilun vuoksi pyydämme sinua ilmoittautumaan viimeistään pe 16.11. info@eskus.fi

Facebook
Twitter
LinkedIn

Uutisia / tapahtumia

Kuraattorihaku / Eskus is looking for two curators

(In English below)  Eskus hakee kahta kuraattoria vastaamaan kesän 2022 kansainvälisen esitystaiteen residenssin taiteilijavalinnoista. Residenssiin valitaan 2–6 taiteilijaa Baltian maista ja Suomesta.

Vieritä ylös