taidejaevoluutio_1400x600

Eskus kutsuu koolle taiteilijoiden ja tuottajien verkoston, jonka keskiössä ovat evoluutioon, ei-inhimilliseen, lajienvälisyyteen ja teknologian liittyvät taiteelliset ja esitykselliset kysymykset. Verkosto tukee eri aloilla toimivien,  erilaisia lähestymistapoja ja välineitä käyttävien taiteilijoiden kohtaamista, vertaisoppimista ja kollegiaalista jakamista. Se antaa mahdollisuuden uudenlaisten kontaktien syntymiselle ja yhteistyön muotojen kehittymiselle. Pitkällä aikavälillä yhteistyö mahdollistaa myös uusien taiteellisten käytäntöjen kehittymisen sekä synnyttää uudenlaista taidetta ja uudenlaisia esitys- ja näyttelykäytäntöjä.

Verkosto kokoontui ensimmäisen kerran 3.-4.11.2018 Eskuksella järjestetyssä Syyskoulussa. Tämän lisäksi Eskus tarjosi hankkeen käyttöön tiloja taitelijaresidenssille joulukuussa 2018 ja tammikuussa 2019. 

Seuraavan kerran verkosto kokoontuu Kevätkoulussa 5.-7.4.2019. Lisätietoja Kevätkoulun sisällöstä sekä ilmoittautumisohjeet löydät täältä: Kevätkoulu käsittelee taiteen, vaikuttamisen ja politiikan suhdetta sekä osallistuu ilmastomarssille

Tiedustelut: taidejaevoluutio (at) eskus.fi tai annamari.karjalainen (at) eskus.fi

© Eskus 2018 | design by z-factory